Om Proventa Innemiljø AS

Proventa Innemiljø AS tar store og mindre oppdrag enten det er hus, leilighet, sameie, borettslag eller bedrifter. Både når det gjelder ventilasjonsrens, boligventilasjon, varmepumper eller serviceoppdrag.

Ventilasjonsrens

Vi har stor erfaring med ventilasjonsrens av alle typer til alle typer bygg og ventilasjonsanlegg. Vi har spesialisert oss på ventilasjonsrens av alle systemer. Mekanisk rengjøring med roterende børster uten kjemikalier er den mest brukte metoden for dyp rens av ventilasjonskanaler, vifter, viftehus og aggregater i ventilasjonsaggregatet. Vi bruker ingen kjemikalier i prosessen, vi bruker kontrollert vakum og avtrekk for oppsamling eller fjerning av støv og belegg i ventilasjonskanalene.

Enkelte anlegg krever dypere rengjøring med steam eller oppløsningsmidler. Dette gjøres kun i samråd med kunde på det aktuelle prosjektet.

Ventilasjonsrens med tørris er en meget effektiv og miljøvennlig måte og rense ventilasjonssystemer. Tørris erstatter andre kjemikalier og oppløsningsmidler. Tørris er ikke etsende og tilfører eller etterlater ingen andre stoffer.

Tørrisblåsing kan også brukes til å fjerne belegg av lim. olje, lakk og maling. Vi bruker tørris til å fjerne sot og fett i kanaler på storkjøkken og ellers andre steder der tørrisblåsing er det beste alternativet.

Boligventilasjon

Proventa Innemiljø AS har bred erfaring fra boligventilasjon. Vi leverer og bygger ventilasjonssystemer for alle typer boliger og har spesialisert oss på rehabilitering og bygge ventilasjonssystemer i eksisterende hus. Vi er stolt forhandler av Flexit. Kontakt oss eller besøk oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne.

Varmepumper

Proventa Innemiljø AS stolt forhandler av Toshiba varmepumper. Vi leverer varmepumper til ditt hjem, hytte eller jobb. Om det er andre merker du foretrekker er vi behjelpelig med det. Kontakt oss eller besøk oss for en uforpliktende prat.

Service og vedlikehold

Vi utfører alle serviceoppdrag innen for ventilasjon og varmepumper. Godt vedlikehold forlenger levetiden på ditt anlegg. Du opprettholder også effektiviteten og du bruker mindre energi, altså du får en lavere strømregning. Kontakt oss så får du mer informasjon om vårt serviceprogram.